maandag 21 augustus nieuwe ferry

Maandag 21 augustus 2017 is er een ferry voor de PH-XYZ ca 08:30 moet de PH-XYZ voor een 100 uurs naar EHMZ.

Dinsdag 22 augustus kan de PH-XYZ rond 16:30 weer op EHMZ worden opgehaald.

 

Kun je een van deze ferry s vliegen neem dan contact op met de balie.

woensdag 16 aug ferry ophalen NCS

A.s. woensdag 16 augustus hebben wij nog een ferry om de PH-NCS op te halen op EHMZ ca 16:30 uur.

Wie kan ons hier bij helpen?

Graag even een belletje naar de balie.

Dinsdag 15 augustus Ferry PH-NSC

Op dinsdag 15 augustus 2017 hebben wij weer een ferry beschikbaar voor de PH-NSC.

vertrek dinsdag  ca 8:30 naar EHMZ ( Transalaero ) voor 100 uurs onderhoud.

Ophalen woensdag 16 augustus 2017  ca 16:00 vanaf EHMZ ( Transalaero) naar EHRD.

Wil je een van deze ferry s doen neem dan even contact op met de balie.

Smoelenboek

Beste clubleden,

Bjorn Wetzels maakte jullie al attent op het zg "smoelenboek". Als je op de website in het besloten gedeelte op "Mijn profiel" klikt kun je eenvoudig je profiel aanmaken.
Op dit moment beperkt zich dat tot formele zaken zoals je brevet, rating , je foto , omslagfoto en connecties. Dit werkt alleen als zo veel mogelijk leden hun profiel aanmaken. Je kunt ook onderlinge connecties maken in verschillende categorieën : "mee gevlogen" "poetsclub" "medelid " of "jaargenoot" .

Zullen we proberen het "smoelenboek" binnen een jaar tot leven te wekken door mooie omslagfoto's, portretten en nuttige content?

Eten, drinken en gezelligheid bij VCR

De horeca bij de Vliegclub Rotterdam is zeven dagen per week geopend voor een lekker kopje koffie, de lunch, een biertje of een heerlijk hapje eten.

Iedere zaterdag en zondag de weekendborrels vanaf een uur of 16.00. Ook dan natuurlijk de gelegenheid om gezellig te blijven eten.

Wilt u met een groep blijven eten of heeft u zomaar een vraagje aan het barteam? Mailen of bellen kan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Martijn: 06-22183685 of Jeroen: 06-34873945.

VCR Introductieavond 3 september a.s.

Uitnodiging VCR Introductieavond LAPL/PPL

Op zondag 3 september a.s. organiseert de VCR weer een introductieavond voor alle nieuwe leerlingen van de LAPL en PPL opleiding. De doelstelling van deze avond is nieuwe leerlingen meer achtergrond informatie te geven over de opleiding en de club. Tevens kunnen nieuwe leerlingen kennismaken met het bestuur, de aanwezige instructeurs en natuurlijk ook met elkaar. De introductieavond is een initiatief van de Vliegclub Rotterdam bedoeld om nieuwe leden een betere start binnen de opleiding en club te geven en optimaal te starten met de weg naar het vliegbrevet.

Voor wie?
De VCR Introductieavond is bedoeld voor alle nieuwe leerlingen die recent gestart zijn (ook met proeflespakket) of binnenkort willen starten met de LAPL of PPL opleiding. Mocht je al langer les volgen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Echter zullen behandelde onderwerpen wellicht minder relevant zijn omdat deze al mogelijk als onderdeel van de opleiding zijn behandeld.

Lees meer

Login Form