• Home
  • Proef vliegles - Vliegbrevet halen

 

PROEFLES

Altijd al zelf willen vliegen maar nooit de stap genomen? Met een proefles ontdekt u eenvoudig of een vliegopleiding iets voor u is. Voor maar 229 euro maakt u in 45 minuten kennis met de vliegopleiding van de Vliegclub Rotterdam. U krijgt les van een professionele instructeur, die u op plezierige wijze wegwijs maakt in deze wondere wereld. Een les is opgebouwd uit een briefing, de eigenlijke vliegles en een de-briefing. Na de start neemt u direct controle over het vliegtuig. Tijdens het vliegen maakt u naast het vliegen kennis met navigeren en communiceren met Rotterdam Tower.

De proefles bestaat uit 1 vliegles inclusief briefing, een vlucht van ca 35 minuten vliegen, 1 start en landing op Rotterdam Airport en een debriefing na afloop. U kunt gratis 1 passagier meenemen. Natuurlijk adviseren wij over een eventuele vervolgopleiding.

GEEF EEN VLIEGLES CADEAU

Wilt u iemand verrassen met een bijzondere ervaring, voor bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag, dan kunt u een proefles natuurlijk ook cadeau geven.

PROEFPAKKET

Weet u al dat u de vliegopleiding wilt gaan volgen en wilt u vrijblijvend kennis maken met de Vliegclub Rotterdam dan is het proefpakket iets voor u. Het pakket bestaat uit 3 volledige lessen die meetellen in de totale opleiding. Wanneer u besluit verder te gaan met de opleiding tellen vlieguren en lessen dus gewoon mee. U verliest geen (vlieg)tijd en geld!

In het proefpakket zijn 3 volledige vlieglessen van 45 minuten in een Robin DR400 inclusief instructeur inbegrepen, per les bestaande uit:

  • Briefing
  • Start op Rotterdam Airport
  • Landing op Rotterdam Airport
  • De-briefing
  • Advies voor vervolgopleiding

Voor dit pakket geldt een speciaal actietarief van slechts 699 euro.

BOEK NU

Bel nu met 010-4153353 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor uw eerste les. Mocht u vooraf meer informatie willen dan bent u altijd welkom op de vliegclub. Als u van te voren belt zorgen wij dat er iemand u te woord kan staan voor al uw vragen rond de vliegopleiding.

Testimonial

Lees hier hoe Danny zijn opleiding ervaren heeft bij Vliegclub Rotterdam


Danny

Login Form